Uw gegevens
Zonder jouw gegevens kunnen we je niet van dienst zijn. Wij verzamelen daarom de gegevens die je ons geeft, als ook andere data, zoals bijvoorbeeld informatie over jouw bezoek aan onze website. Hieronder kun je lezen voor welke doelen jouw gegevens gebruikt worden.

Levering voorwaarden
Om je bestelling te bezorgen, en je op de hoogte te houden over je bestelling, hebben we je naam, e-mailadres, adres(sen), betaalgegevens en je telefoonnummer nodig. We geven je gegevens ook aan anderen als dat nodig is, bijvoorbeeld aan ons distributiecentrum en aan bezorgdiensten.

Je account op outletspeelgoed.nl Al je gegevens vind je overzichtelijk bij elkaar in je account op outletspeelgoed. Hier slaan we onder andere de volgende informatie op: je naam, adres(sen), telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens en opgegeven informatie en interesses (bijvoorbeeld als we je gevraagd hebben naar je geboortedatum voor de nieuwsbrief). Met name als je vaker bestellingen bij ons doet, heeft dat voordelen. Je hoeft deze gegevens dan niet steeds opnieuw in te voeren. In je account bewaren we ook je revieuws en gegevens over eerdere bestellingen.

Acties en prijsvragen
Voor deelname aan een prijsvraag is het noodzakelijk dat wij beschikken over je naam, adres en e-mailadres. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken. Tevens gebruiken wij de gegevens om te meten hoe groot de respons is op onze reclameacties.

Persoonlijk winkelen
Met zo’n groot aanbod aan speelgoed, is het soms knap lastig kiezen. Daarom helpen wij je graag een beetje op weg. Zo kunnen wij artikelen die voor jou interessant zijn, bij je onder de aandacht brengen. We doen dat op basis van de artikelen die je al eerder gekocht of bekeken hebt op onze website, of interesses die je zelf bij ons hebt aangegeven. Daarbij maken we gebruik van Cookies en je IP-adres. Zo zullen we bijvoorbeeld het speelgoed artikel dat je al gekocht hebt, niet nog eens als tip aanbieden. Lees meer over cookies en hoe je ze uit kunt zetten.

Marktonderzoek
Wat goed is, kan altijd beter. Daarom willen we graag van jou weten hoe we onze service nog verder kunnen verbeteren. We kunnen je gegevens gebruiken om je uit te nodigen voor een vrijblijvend klant- of marktonderzoek. Wanneer dit onderzoek door een ander wordt uitgevoerd, geven wij die ander jouw emailadres. Natuurlijk moet die ander zich ook aan onze privacy-regels houden en jouw emailadres na afloop van het onderzoek verwijderen.

Fraudebestrijding
Uiteraard doen wij er alles aan om fraude tegen te gaan. Als het nodig is, kunnen wij klantgegevens gebruiken om fraude te onderzoeken, te voorkomen en te bestrijden. Dat betekent ook dat wij in het kader van fraudeonderzoek klantgegevens aan de overheid geven als wij daartoe verplicht worden